• Altijd een IKO gecertificeerde instructeur met een bewezen staat van dienst!


  • 15 jaar ervaring - Les van de top binnen hun vakgebied!


  • Materiaal is bij de prijs inbegrepen!


  • Leer SUP in je eigen tempo!


  • Up-to-date lesprogramma!


  • Hoge fun-factor!


Info:

Wij verhuren SUP boards in Friesland per stuk of voor grotere groepen!

De laagdrempeligheid en veelzijdigheid van Stand Up Paddle (SUP) zorgen ervoor dat deze sport in korte tijd explosief gegroeid is. Met SUP kan je staand op een supboard en met een peddel in de hand de wereld op een relaxte manier vanaf het water ontdekken. Voor wie intensiever peddelt blijkt suppen ook een complete workout. En als je nog meer uitdaging zoekt, is suppen in de branding van de Noordzee een aanrader.

Verschillende Hollywood acteurs en actrices werden zo in de VS op een supboard gespot en in Nederland staan dit jaar al meerdere wedstrijden in SUP op het programma.Compleet met SUP Sprint Cup en Elfstedentocht. SUP is niet alleen ’s werelds snelst groeiende watersport maar ook erg veelzijdig.

Suppen, dat is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is een snel groeiende watersport,
in Friesland is er zelfs een SUP-elfstedentocht!

SUP verhuur is toegankelijk voor iedereen en al snel kun je met plezier op de plank staan.
Verder is suppen erg leuk als onderdeel van een uitje met een personeels- of vriendengroep.

Even omkleden in de kiteshop, board onder de arm en je kunt op een erg leuke manier Hindeloopen ontdekken! Ben je met een grotere groep, dan kun je bijvoorbeeld een combinatie maken tussen sup verhuur en kitesurfen, windsurfen of een andere activiteit.

Voor vragen en/of reserveringen over sup verhuur kan onderstaand formulier gebruikt worden of contact met ons opgenomen worden.

Je kunt deze les vrijblijvend aanvragen. Je kunt dit niet online reserveren en online afrekenen vanwege de aard van je aanvraag.