powerkite cursus friesland
  • Altijd een gecertificeerde instructeur met een bewezen staat van dienst!


  • 15 jaar ervaring - Les van de top binnen hun vakgebied!


  • Materiaal is bij de prijs inbegrepen!


  • Leer powerkiten in je eigen tempo!


  • Up-to-date lesprogramma!


  • Hoge fun-factor!


Over de les:

Powerkiten geeft je echt een adrenaline kick! Op het strand van Harlingen, ter hoogte van Strandpaviljoen t’ Zilt verzorgt kitesurfschool Freeriderz clinics powerkiten voor jong & oud!

Na een korte uitleg gaat de groep direct aan de slag met de vlieger. Het controleren en beheersen van deze matras vlieger is een uitdaging gebaseerd op techniek, niet op kracht, zoals vele mensen denken.

Door gecertificeerde instructeurs lukt het ons een ieder te betrekken in het krachtenspel van powerkiten en controle te verkrijgen over de vlieger.

Voor groepen en bedrijven zijn wij flexibel en kunnen we het programma powerkiten eventueel uitbreiden met een andere activiteit zoals kitesurfen of Suppen.


Je kunt deze les vrijblijvend aanvragen óf direct online boeken en betalen (voor groepen en privélessen dien je éérst een offerte in te vullen)
Vrijblijvend aanvragen is in sommige gevallen buiten het seizoen iets goedkoper dan de prijzen op de website, maar deze optie is vooral bedoeld voor groepen die korting krijgen op de normale prijzen.
Wil je verzekerd zijn van een plekje in één van onze lessen, dan adviseren we je om direct te boeken en online af te rekenen.

Je kunt afrekenen via iDeal of via een bankoverschrijving.

ALS CADEAUBON BESTELLEN, KLIK HIER

Sportieve kadobon weggeven

Maak je keuze:

P.S.

Al het materiaal is bij intro les powerkiten inbegrepen. Wel is het verstandig om een handdoek, zwemkleding, eten/drinken, zonnebrandcreme en eventueel een zonnebril mee
te nemen.