Geniet nu extra voordelig van een kwalitatief goede kitesurfles!

Kitesurfschool Freeriderz is de gezelligste Kitesurfschool van Friesland!

kitesurfles friesland freeriderz.nl

Hi! Leuk dat je (opnieuw) interesse toont in onze kiteschool. Meld je aan en ontvang alvast 10% kassakorting op je les bij Freeriderz. Je ontvangt een e-mail met de vouchercode. 

Pak nu alvast de korting, dan kun je later altijd beslissen of je wel of niet een keer wilt langskomen 🙂 Je hebt geen enkele verplichting, no worries!

De reden dat ik ben gaan kitesurfen is gekomen door het vooroordeel; dat het kitewereldje altijd ontspannen en relaxed is. Doordat ik je juiste kiteschool heb gekozen is dit vooroordeel vanaf het eerste contact moment bevestigd!Voor de 2e keer, na een jaar weer een meerdaagse cursus gedaan. Samen met een maat. Wat een professionele begeleiding!! Alle rust, tijd en aandacht die we nodig waren, hebben we gekregen. Geen moment gehad dat we niet aan het leren waren, in tegenstelling tot andere scholen/instructeurs. Het resultaat is dan ook dat we nu zelfverzekerd een setje kunnen huren, en onze aangeleerde kitesurfskils verder kunnen uitbreiden. Met deze prijs kwaliteit verhouding verbleekt de concurrentie!In een woord: GEWELDIG!!
Rolf Hammerschmidt
Rolf Hammerschmidt
12:23 09 Jul 18
Erg aardige en ervaren instructeurs. 3x een les gehad, elke keer erg goed bevallen. Ik kan deze school iedereen aanbevelen.
Erwin Hoberg
Erwin Hoberg
06:48 06 Jul 18
best kiteschool in the north!
Mark Thoms
Mark Thoms
19:42 06 May 17
Nu als beginner 2 riante dagdelen privéles gevolgd. Instructeurs die je op je gemak laten voelen en geduldig zijn, toegankelijk management en materiaal dat veilig aanvoelt. dat in combinatie met de locatie en de samenwerking met gearfreak, waardoor je genoeg privacy hebt om om te kleden en desnoods meteen kan verdiepen in eigen materiaal stelt dit erg tevreden. Zo tevreden dat ik wederom een dagdeel privéles ingepland heb en vertrouw erop dat ook die weer naar tevredenheid verloopt. Freeriderz is zeker een aanrader.
Franco Van Stuyvenberg
Franco Van Stuyvenberg
21:41 07 Aug 16
Afgelopen weekend mijn eerste kitesurf ervaring gehad onder begeleiding van de super toffe instructeurs van Kitesurfschool Freeriderz. Ondanks de ietwat matige wind een hele gave ervaring en nu op naar de volledige cursus. Een aanrader als je onder professionele begeleiding de eerste kitesurf stappen op het water wilt zetten!
Jeroen Vos
Jeroen Vos
07:33 24 May 13
We hebben een zeer geslaagd bedrijfsuitje gehad bij Kitesurfschool Freeriderz. Met een groep van 20 personen werden we van begin tot eind op een professionele en plezierige manier begeleidt! Velen van ons komen in 2013 zeker terug om de cursus compleet te volgen!Groeten uit Nes!
Boot Akkrum
Boot Akkrum
10:21 13 Oct 12

24 uur

resterend voor het verzilveren van 10% korting