Wij gaan je zover krijgen!

Wie zijn jullie precies? Dat is een vraag die we vaak krijgen. Daarom stellen we ons graag even voor, zodat je een gezicht bij een naam hebt. Wij houden van persoonlijk contact, net als jij!

Als je les krijgt bij ons, dan kun je altijd rekenen op goede kwaliteit van één van onze gecertificeerde instructeurs. Daarnaast zijn we een enthousiast team met didactische eigenschappen, vooral omdat we het leuk vinden om deze sport over te brengen aan anderen! ”

Niels Keizer

Niels Keizer

Instructeur / Planning

Het snelle verplaatsen over het water en het zweven door de lucht geeft een vrij en onbevangen gevoel. De tricks die je kunt leren zijn eindeloos en zo kun je altijd nieuwe dingen leren en zo blijft de sport inspirerend.

Ruben Beljon

Ruben Beljon

Instructeur

Als instructeur zijnde is het fijn om lekker buiten op en bij het water te zijn en mijn passie te kunnen delen met andere mensen.

De rust, energie en adrenaline die ikzelf krijg als ik een hoge sprong maak of een kiteloop trek, kan ik nu ook andere mensen laten ervaren als zijn bijvoorbeeld hun eerste meters op het board maken.

Mark Bolt

Mark Bolt

Instructeur

Ervaring met lesgeven heb ik zowel in Nederland als in het buitenland. Ik woon in Leeuwarden en vertrek vaak in de winter een paar weken naar het buitenland.