We gaan je kitesurfen leren!

Wie zijn jullie precies? Dat is een vraag die we vaak krijgen. Daarom stellen we ons graag even voor, zodat je een gezicht bij een naam hebt.

Kitesurfles.net is een onderdeel van kitesurfschool KiteMobile. Als je les krijgt bij ons, dan kun je altijd rekenen op goede kwaliteit van één van onze gecertificeerde Watersportverbond instructeurs. Daarnaast zijn we een enthousiast team met didactische kwaliteiten. We zijn opleidingscentrum voor de Nederlandse Watersportverbond. Werken samen met CIOS Heerenveen, ALO en Sport & bewegen in Groningen. Plezier, passie en kwaliteit dat kun je van ons verwachten.

Bel ons of boek online en dan zien we elkaar aan de waterkant.

Stef de Jong

Stef de Jong

Instructeur / opleider / planner / Ameland

In een ver verleden (1999) begonnen met kitesurfen, vrij snel kitesurfschool KiteMobile gestart (2000). In 2002 Nederlands kampioen Freestyle, 2005 kitesurf crossing England - Nederland volbracht

Sportleraar en Fysiotherapeut, die altijd druk is met kites, boards, wings en andere materialen die uitdagen tot bewegen. Zelf uitproberen en dan andere helpen om het ook te leren.

Sami Muhonen

Sami Muhonen

Instructeur / opleider

Ook wel de stille kracht genoemd. Sami is instructeur en opleider bij KiteMobile. Na zijn S/B opleiding door naar de ALO om als gymdocent de spelende mens te dienen. Deze Urban & watersport fan helpt jou en toekomstige instructeurs verder in de wereld van kitesurfen.

Bekijk ons hele team

Bekijk ons hele team

www.kitemobile.nl

Wij zijn onze geschiedenis.
We kwamen er al snel achter: elk mens beweegt en leert anders. Dat kitesurfen pas leuk en veilig is in een goed ingerichte omgeving. In ondiep water met de nieuwste materialen maar vooral met een groep van gediplomeerde, ervaren instructeurs. Mensen leren kitesurfen. Daar liggen onze roots. Combineer enthousiaste sportleraren met een avontuurlijke lifestyle en Voila! Je hebt onze schoolcultuur te pakken. Vanaf 2000 hebben we een indrukwekkende groep leraren voorbij zien komen. Elke periode had zijn instructeurs en tijdgeest. Zonder hen geen KiteMobile. Wij zijn onze geschiedenis, KiteMobile is zijn instructeurs.

https://kitemobile.nl/over-ons

Joe Mulder

Joe Mulder

Instructeur / opleider / planner / Workum

Joe is Kitesurf instructeur & planner Workum KiteMobile. Daarnaast opleider voor het Nederlandse watersportverbond. Na zijn sportstudie skileraar in de Alpen maar voornamelijk kitesurf instructeur over de hele wereld. Zomers in Nederland te vinden, ’s winters op pad. Met de camper of ...

Selwyn Slotegraaf

Selwyn Slotegraaf

Instructeur / opleider

Selwyn is instructeur en opleider in het KiteMobile team. Gymleraar die de rechten witte lijnen van het voetbalveld heeft ingewisseld voor de wazige wegen van de wind. S’winters te vinden in Zuid Africa, zomers op het strand van Ameland. 😁👍