• KITESURFEN FRIESLAND?

    Misschien wel de plek met de meeste flatwater spots!

    Als (beginnend) kitesurfer wil je natuurlijk alles weten over waar je kan kitesurfen. In Friesland weten wij daar alles van. Op deze pagina vind je meer informatie over deze spot, dus trek al je info eraf die je nodig hebt en deel als dank met je vrienden!

Kitesurfen in Harlingen

Een prachtig visserstadje in het puntje van Friesland

Kitesurfles harlingen: een schitterende kitesurfspot gelegen direct naast de buitenhaven. De veerdiensten naar vlieland en terschelling, de bruine vloot schepen en de kans op het zien van een nieuwsgierige zeehond, maakt dit een bijzondere kitelocatie in friesland.

Op het strand van Harlingen ter hoogte van Strandpaviljoen ‘t Zilt heb je alle ruimte om de kite op te bouwen. Omdat je op de waddenzee te maken hebt met het getij, kun je hier het beste kitesurfen zo’n 2 uur voor tot 2 uur na hoog water. Bij laagwater en eb, krijg je een laag slib en dat kan voor beginnende kitesurfer lastig zijn. De locals zie je wel regelmatig kitesurfen met laagwater en zijn aan deze omstandigheden gewend.

Houd rekening met kinderen en los lopende honden op het strand en rol de lijnen op als de kite niet wordt gebruikt.

Er zijn voldoende (gratis) parkeermogelijkheden aanwezig. Verder staan de regels omtrent het kitesurfen vermeld op een bord dat geplaatst is door de gemeente Harlingen. Het strandpaviljoen is onlangs verbouwd en er is een toiletgebouw en buitendouche aanwezig.

Wind in Harlingen

Vaarbare wind richtingen

NW-W-ZW-Z

Restricties

Harlingen is het hele jaar geopend.

KUNNEN WE HELPEN ?

Wil je meer weten? Stel ons gerust een vraag!

1000+ FACEBOOK LIKES

Als je nog even niks wilt aanvragen, maar wél wilt weten waar onze kiteschool zich dagelijks mee bezig houdt…volg ons dan en laat je vrijblijvend inspireren!

VRAAG ONS ALLES VIA WHATSAPP

Heb je dringende vragen die gewoon niet kunnen wachten?

Geen probleem, stuur ons gerust een whatsapp en we proberen zo snel mogelijk te reageren!

BEVRIENDE PARTNERS